Nyheter

NyheterJust nu - i dessa tider, med Corona och semester - blir handledningen lite speciell. Pågående handledning med Stödboende och socialtjänst i Värmland är nere i lite lågvarv och mer tid finns att ta mig an nya kunder. 

--------------------------


Jag har få tider kvar för terapi, hör gärna av er om ni vill veta mer!

----------------Nu är bredvidboendet i full gång. Två små "treor" i lantlig miljö. Hästården ligger i Närke, med närhet till tåg, buss, skolor och affärer, men ändå på landet. Vi tar emot kvinnor med barn. Det får finnas missbruk och psykisk ohälsa. Viss mått av skyddat boende.

På gården bor en barnmorska med lång erfarenhet av HVB. KBT steg 1 utbildad och en beteendevetare med KBT, ACT och MBT. Vi tar emot från kommuner direkt (finns utredning och referenter) eller via samarbete med organisationer med förstärkta familjen.


_ _ _ _ _


Vi samarbetar med psykiatriker, psykolog, pedagog, specialistsjuksköterska och beteendevetare med lång erfarenhet av utredningar inom psykisk ohälsa, missbruk, anknytning och relationsproblem.


_ _ _ _ _


Vi har HSL, handledare samt läkemedelsassisterad abstinensbehandling/substitutionsbehandling.


_ _ _ _ _


Placeringsenheten når du på 010-139 9000

Vi hjälper privata aktörer i en liten vårdfläta, där vård och kvalitet står i fokus.

Vi matchar och handleder placeringar till bra vårdgivare för att inte stjäla klientens tid. Vårt mål är att förhindra sammanbrott och att skräddarsy vården.


HVB-hem, Förstärkta familjehem, Stödboende, skyddat boende, familjehem, utredningar och öppenvård. Vi kan erbjuda hämtservice. Varje enhet bär sina tillstånd och har lång erfarenhet av att bedriva vård. Vi vill hålla oss till små, privata och seriösa aktörer.


Ring 010-139 9000 för mer information.


_ _ _ _ _

Juni 1999


Nova Avis tar emot placeringar i bredvidboende på hästgård. utredda familjehem med lång erfarenhet med placeringar från ett flertal kommuner och organisationer ring 010-139 9000


Maj 2017


Gemensamt med ett flertal HVB-hem, familjehem och stödboenden -

erbjuder vi placeringsservice året om dygnet om. 010-139 9000Januari 2018


Enet Konsult

Vi har lång erfarenhet om metodutveckling, affärsutveckling och kulturarbete inom socialt arbete.


Kontakta oss på 010-139 9000 för mer information